Nov.
12
2019
Trening
UVODNI TEČAJ ČUJEČNOSTI
Kraj: 
Maribor
Izvajalec: 
Eva Kokol, specializantka psihoterapije
Kdaj ste nazadnje usmerili pozornost nase?
Znate prisluhniti svojim mislim in čustvom?
Dovolite si pogledat vase, spoznajte kaj se skriva v vas. Čuječnost je proces spoznavanja, sprejemanja in spremembe. Zaživite trenutek, saj je to edin čas v katere lahko resnično začutite vašo živost.
Nov.
20
2019
Brezplačno predavanje
PRETIRANA ČUSTVA
Kraj: 
Maribor - Miklavž
Izvajalec: 
Milenko Kovačević
Namen predavanja je pomagati staršem, starim staršem ter drugim strokovnjakom, ki delajo z otroki, da spoznajo in razumejo predstave o lastnem čustvovanju, s katerimi vplivajo na razvoj otrokovega čustvenega sveta.
Nov.
23
2019
Cikel izobraževanja in trening
TRANSAKCIJSKA ANALIZA V POKLICU IN ŽIVLJENJU
Kraj: 
Maribor
Izvajalec: 
Milenko Kovačević, soc. del.
Če želimo dojeti razsežnosti medčloveških odnosov, se je mnogokrat potrebno podati v globine duševnosti, kjer lahko uzremo čudovite svetove. Pojmi transakcijske analize nam v veliki meri lahko olajšajo razumeti in doživeti te skrivne svetove duše. Zelo jasni, razumljivi in urejeni pojmi transakcijske analize nam omogočajo, da skozi lahkotno popotovanje duševnosti, mnogo lažje razumemo sebe in druge ljudi.
Okt.
4
2019
Cikel delavnic
Akvarel in duša – slikarske delavnice s psihoterapevtom
Kraj: 
Maribor
Izvajalec: 
Milenko Kovačević
Slikarske delavnice s psihoterapevtom Milenkom Kovačevićem.
Če ste se večkrat v življenju spraševali kaj je duša, kaj so čustva ipd. je sedaj priložnost, da spoznate in pridete v stik z lastnimi globinami, s pomočjo slikanja.
Januar
9
2020
Trening
Krepitev samozaupanja in samozavesti
Kraj: 
Maribor
Izvajalec: 
Aida Al Shammary
Se vam je že zgodilo, da ste si zaobljubili spremembo in bili ste prepričani, da vam bo uspelo, vendar so se kmalu v vas pričeli pojavljati dvomi – »Morda tega ne zmorem.«, »Kaj bodo rekli drugi?«, »Ne bo mi uspelo.«...?
×

Make an appointment and we’ll contact you.