JAN
23.
2020
Cikel izobraževanja in trening
VPIS V NOVO SKUPINO TRANSAKCIJSKE ANALIZE V POKLICU IN ŽIVLJENJU
Kraj: 
Maribor
Izvajalec: 
Milenko Kovačević
Vpisujemo 3. generacijo edukacijske skupine cikla izobraževanj in treningov iz transakcijske analize. Podajte se z nami v globine svoje duševnosti, da boste lažje dojeli razsežnosti medčloveških odnosov.
NOV
18.
2020
Predavanje
Z LJUBEZNIJO IN DISCIPLINO DO ZDRAVE OSEBNOSTI
Kraj: 
Spletno predavanje
Izvajalec: 
Milenko Kovačević
Spoznajte predstave o lastnem čustvovanju, s katerimi vplivate na razvoj otrokovega čustvenega sveta, ter otroku z ljubeznijo in disciplino omogočite, da se razvije v zdravo osebnost.
OKT
10.-11.
2020
Dvodnevna delavnica
SAMOSOVRAŠTVO
Kraj: 
Mariborsko Pohorje
Izvajalec: 
Milenko Kovačević
Sovražiti samega sebe v današnjem času izobilja je težko razumljivo, a vendarle je to pogost pojav pri ljudeh. Razsežnosti tega samočustva so mnogokrat zelo tragične. Kako je mogoče, da človek sploh doživlja samosovraštvo? Kako se razvije to patološko samočustvo in kdaj? Ali se ljudje rodimo s samosovraštvom?
MAR
21.
2020
Cikel izobraževanja in trening
TRANSAKCIJSKA ANALIZA V POKLICU IN ŽIVLJENJU
Kraj: 
Maribor
Izvajalec: 
Milenko Kovačević, soc. del.
Če želimo dojeti razsežnosti medčloveških odnosov, se je mnogokrat potrebno podati v globine duševnosti, kjer lahko uzremo čudovite svetove. Pojmi transakcijske analize nam v veliki meri lahko olajšajo razumeti in doživeti te skrivne svetove duše. Zelo jasni, razumljivi in urejeni pojmi transakcijske analize nam omogočajo, da skozi lahkotno popotovanje duševnosti, mnogo lažje razumemo sebe in druge ljudi.
Skupinska psihoterapija
SKUPINA ZA ZDRAVLJENJE ODVISNOSTI
Kraj: 
Maribor
Izvajalec: 
Barbara Korošec
Ko ste vzpostavili abstinenco, je to začetek poti v življenje brez omame. Življenje brez omame ni drugo življenje in vi ne boste drug človek. Boste se pa naučili svoje težave reševati trezni.
Okt.
4
2019
Cikel delavnic
Akvarel in duša – slikarske delavnice s psihoterapevtom
Kraj: 
Maribor
Izvajalec: 
Milenko Kovačević
Slikarske delavnice s psihoterapevtom Milenkom Kovačevićem.
Če ste se večkrat v življenju spraševali kaj je duša, kaj so čustva ipd. je sedaj priložnost, da spoznate in pridete v stik z lastnimi globinami, s pomočjo slikanja.
×

Make an appointment and we’ll contact you.