Cikel predavanj "Ljubezen v partnerstvu" je sestavljen iz treh srečanj (naslednji sta predvideni 30. 1. in 13. 3. 2020). Pripravljata ga predavatelja Hermina Zlobko in Milenko Kovačević, ki se bosta na vsakem od srečanj posvetila svoji temi in govorila o različnih izzivih življenja in ljubezni v partnerskem odnosu. 
Kaj
Cikel predavanj: Ljubezen v partnerstvu
Kje
Vidimo in slišimo se v spletni aplikaciji Zoom.
Kdaj
28. 11. 2020 | 9.-12. ure
Izvajalec
Predavanje bosta vodila: Hermina Zlobko, specializantka sistemske psihoterapije, ki ima več kot 10 let izkušenj z delom s posamezniki, pari in družinami, in Milenko Kovačević, izkušen psihoterapevt, transakcijski analitik (EAP diploma), ki ima večletne izkušnje dela s skupinami, posamezniki, družinami, pari in strokovnimi timi
Za koga
Jeziki ljubezni v partnerskem odnosu Predavanje je namenjeno parom in  samskim, vsem, ki želijo ljubiti in biti ljubljeni. Vsebina in praktični primeri bodo v pomoč pri spoznavanju in razumevanju različnih predstav in pričakovanj o ljubezni, kot tudi načinov, kako drug drugemu ljubezen izražamo, kako govorimo različne jezike ljubezni. Skozi teorijo in praktične primere boste spoznali temeljne jezike ljubezni. Čemu je pomembno, da se učimo jezika drug drugega. Kateri med njimi  je vaš jezik ljubezni in se naučili kako prepoznati partnerjevega. Kdaj in kako lahko različni jeziki ljubezni krepijo partnerski odnos. Kako negujejo,  krepijo zaupanje, bližino in stik. Kako pomagajo iskati boljše rešitve, ko nastanejo težave. Kako sprejemati in dajati ljubezen, ki traja. Konflikt v partnerskem odnosu Mnogi pari, kljub čustveno globokemu odnosu doživljajo dolgotrajno nezadovoljstvo. Zakaj? Zakaj odnos zaide v krizo, kljub močni ljubezni? Zakaj mnogi razmišljajo o končanju odnosa, čeprav čutijo, da jim je partner še vedno dragocen? Odgovor se pogosto skriva v konfliktu. Na tokratnem predavanju bo govora o tem, kako pari razumejo konflikt nasploh in kako se lotevajo reševanja konfliktov. Predstavili bomo nekatere nezavedne mehanizme, ki v veliki meri vplivajo na uspeh oz. neuspeh v konfliktnih situacijah. S pomočjo preprostih vsakodnevnih primerov bomo osvetlili ozadje lastnih prepričanj, ki onemogočajo bolj uspešno reševanje konfliktov. Udeleženci boste spoznali nekatere uporabne veščine, ki so jim lahko pri tem v pomoč.
Cena
Cena udeležbe na enem spletnem predavanju je:
  • 15,00 evrov za posameznika in
  • 20,00 evrov za par.
Število udeležencev je omejeno, zato priporočamo pravočasno prijavo po spodnjem spletnem obrazcu. Povezavo do spletne predavalnice boste prejeli na e-naslov najkasneje en dan pred predavanjem.  Podatki za nakazilo: Zavod za psihoterapijo, izobraževanje in znanost Pamina Maribor, Kajuhova ulica 12, 2000 Maribor, TRR: SI56 0451 5000 3387 942, SKLIC: SI99, NAMEN: Kotizacija za Cikel predavanj - ljubezen v partnerstvu, Ime Priimek udeleženca/ev.    

Veselimo se srečanja z vami!

PRIJAVITE SE

Želim prejemati koristne vsebine za osebnostni razvoj
Z oddano prijavo se strinjam, da Zavod za psihoterapijo, izobraževanje in znanost Pamina Maribor interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije Pamine, za interne analize in statistične obdelave. Od prejemanja obvestil Pamine se lahko kadarkoli odjavite na e-naslovu info@pamina.si.

×

Make an appointment and we’ll contact you.