Cikel predavanj "Ljubezen v partnerstvu" je sestavljen iz treh srečanj in to je zadnje med njimi. Pripravlja ga predavatelj Milenko Kovačević, ki na srečanjih govori o različnih izzivih življenja in ljubezni v partnerskem odnosu. 
Kaj
Cikel predavanj: Ljubezen v partnerstvu
Kje
Vidimo in slišimo se v spletni aplikaciji Zoom.
Kdaj
13. 3. 2021 | 9.-12. ure
Izvajalec
Predavanje bo vodil Milenko Kovačević, izkušen psihoterapevt, transakcijski analitik (EAP diploma), ki ima večletne izkušnje dela s skupinami, posamezniki, družinami, pari in strokovnimi timi.
Za koga
Predavanje je namenjeno vsem parom, ki doživljajo, da jim je oblika komunikacije problem, zaradi katerega razmišljajo o koncu zveze. Dobrodošli tudi vsi drugi, ki  želijo za dobrobit uspešne partnerske zveze zvedeti več o komunikaciji, jo izboljšati in utrditi. Predavanje bo prišlo prav tudi vsem strokovnim delavcem, ki delajo z ljudmi (svetovalni delavci, terapevti …), saj bodo razširili svoje znanje in veščine o komunikaciji v partnerski zvezi.  
Cena
Cena udeležbe na enem spletnem predavanju je:
  • 15,00 evrov za posameznika in
  • 20,00 evrov za par.
Število udeležencev je omejeno, zato priporočamo pravočasno prijavo po spodnjem spletnem obrazcu. Povezavo do spletne predavalnice boste prejeli na e-naslov najkasneje en dan pred predavanjem.  Podatki za nakazilo: Zavod za psihoterapijo, izobraževanje in znanost Pamina Maribor, Kajuhova ulica 12, 2000 Maribor, TRR: SI56 0451 5000 3387 942, SKLIC: SI99, NAMEN: Kotizacija za Cikel ljubezen v partnerstvu: Komunikacija, Ime Priimek udeleženca/-ev.
Vsebina
Mnogi pari v odnosih, ko se sicer imajo radi, zaidejo v pogoste krize partnerstva zaradi neuspešne komunikacije. Veliko njih se razide, ker so komunikacijski vzorci med partnerjema kronično problematični. Na predavanju bomo spregovorili o tem, kaj komunikacija sploh je in kaj v resnici komunicira med nami. Govorili bomo tudi o tem, zakaj je najpomembnejša sposobnost, da smo v pogovoru/komunikaciji zmožni biti tukaj in zdaj. Mnogi pari počnejo ravno nasprotno. Ko se pogovarjajo, niso zmožni biti tukaj in zdaj, temveč se doživljajsko »preselijo« v »tam in nekoč«. Psihični mehanizmi, ki so v ozadju tovrstne oblike komunikacije, so najbolj pogosti in odgovorni za trpljenje in krize v partnerskem odnosu. Pokukali bomo v ozadje v kompleksnih psihičnih mehanizmov, ki so sestavni del problematične komunikacije med partnerjema. Spregovorili  bomo tudi o tem, kako si lahko pomagamo in vadili veščine uspešne komunikacije.

Veselimo se srečanja z vami!

PRIJAVITE SE

Želim prejemati koristne vsebine za osebnostni razvoj
Z oddano prijavo se strinjam, da Zavod za psihoterapijo, izobraževanje in znanost Pamina Maribor interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije Pamine, za interne analize in statistične obdelave. Od prejemanja obvestil Pamine se lahko kadarkoli odjavite na e-naslovu info@pamina.si.

×

Make an appointment and we’ll contact you.