"Kako si grd/-a"

"Tega ti ne zmoreš"

"Si popolna zguba"

in še veliko drugih podobnih sporočil nam tiho šepeta naš notranji kritik. Ta glas nam preprečuje, da bi v polnosti živeli, sprejemali sebe takšne, kot smo in soustvarjali tople in ljubeče odnose z drugimi.

Kaj
Trening
Kje
Pamina, Kajuhova ulica 12, 2000 Maribor
Kdaj
9.1.2020
Izvajalec
Aida Al Shammary, univ. dipl. psih., specializantka integrativne psihoterapije
Za koga
Trening je namenjen posameznikom, ki se soočajo z občutki manjvrednosti in pomanjkanjem samozaupanja, se soočajo s težavami v medosebnih odnosih (partnerskih, družinskih, na delovnem mestu) in za tiste, ki zaradi stresnega načina življenja iščejo orodja, kako se umiriti ter si želijo sprejeti svoje šibkosti in ceniti svoje moči.
Cena
Kotizacija znaša 120 eur za celotni trening, ki se jo plača pred prvim uvodnim srečanjem. Po prijavi boste prejeli podrobnejša navodila za nakazilo. Možnost plačila v gotovini in možnost plačila v dveh obrokih – 1. obrok pred pričetkom prvega srečanja, 2. obrok do četrtega srečanja. V primeru odsotnosti na katerem od srečanj, sorazmernega dela plačila ne vračamo.
Vsebina
Notranji kritik nenehno izpodbija naše samozaupanje, zaradi česar dvomimo v lastne sposobnosti in tako pogosto ne uresničimo svojih začrtanih ciljev. Hkrati nam preprečuje, da bi se pristno in iskreno izrazili. Skozi srečanja bomo usmerjali pozornost na notranjega kritika, na tok avtomatskih misli, ki nam preprečujejo, da bi zaupali vase. Skušali bomo prepoznati, na katerih področjih v življenju vas vaš notranji kritik omejuje; raziskovali bomo načine, kako notranjemu kritiku odvzeti moč, da bi še naprej upravljal z vašim življenjem.

Tekom treninga boste prejeli orodja za:
  • poglabljanje čutenja sebe in drugih,
  • razvijanje sočutja do sebe,
  • krepitev samospoštovanja, samopodobe in samozaupanja,
  • doseganje notranjega miru,
  • prepoznavanje in razvijanje lastnih potencialov.
  Zaradi intenzivnega izkustvenega načina dela udeležbo v treningu odsvetujemo v primeru naslednjih duševnih in telesnih stanj: srčnih obolenj, astme, epilepsije, hujše depresije, psihoze ter suicidalnosti.  

Trening poteka v zaupnem vzdušju manjše skupine.

Toplo vabljeni!

PRIJAVITE SE

Želim prejemati koristne vsebine za osebnostni razvoj
Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da Zavod za psihoterapijo, izobraževanje in znanost Pamina Maribor interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije Pamine, za interne analize in statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani Pamine, odjava je možna na e-mail info@pamina.si.

×

Make an appointment and we’ll contact you.