Cikel predavanj "Ljubezen v partnerstvu" je sestavljen iz treh srečanj (zadnje sledi 13. 3. 2020). Pripravljata ga predavatelja Hermina Zlobko in Milenko Kovačević, ki bosta na srečanjih govorila o različnih izzivih življenja in ljubezni v partnerskem odnosu. 
Kaj
Cikel predavanj: Ljubezen v partnerstvu
Kje
Vidimo in slišimo se v spletni aplikaciji Zoom.
Kdaj
30. 1. 2021 | 9.-12. ure
Izvajalec
Predavanje bo vodil Milenko Kovačević, izkušen psihoterapevt, transakcijski analitik (EAP diploma), ki ima večletne izkušnje dela s skupinami, posamezniki, družinami, pari in strokovnimi timi.
Za koga
Dobrodošlico izrekamo vsem, ki si želite bolj globoko pogledati v svet ljubosumja v odnosu ljubezni. Predavanje bo prišlo prav predvsem tistim, ki dalj časa doživljate problem lastnega ljubosumja ali ljubosumja partnerja. Priporočamo ga tudi strokovnjakom, ki delajo v poklicih svetovanja in psihoterapije. Milenko Kovačević bo podrobneje predstavil koncept čustva ljubosumja. Spoznali boste, kako in kdaj se razvija čustvo ljubosumja v zgodnjem otroštvu in kako se razlikujeta čustvo ljubosumja in zavisti. Predavatelj bo razložil logiko primernosti doživljanja in izražanja ljubosumja v situacijah, kjer je to normalno in koristno. Nato se boste skupaj podali na pot spoznavanja psihičnih mehanizmov pretiranega, prepogostega, neprimernega oz. patološkega ljubosumja in njegovega izražanja. Razložil bo nekatere razdiralne oblike ljubosumja, ki pogosto pripeljejo do krize v odnosu. Govoril bo tudi o tem, kako si lahko pomagamo, če ugotovimo, da je ljubosumje lastni problem ali problem partnerja v smislu prepogostega doživljanja in neprimernega izražanja v situacijah, v katerih objektivnih razlogov za ljubosumje ni.
Cena
Cena udeležbe na enem spletnem predavanju je:
  • 15,00 evrov za posameznika in
  • 20,00 evrov za par.
Število udeležencev je omejeno, zato priporočamo pravočasno prijavo po spodnjem spletnem obrazcu. Povezavo do spletne predavalnice boste prejeli na e-naslov najkasneje en dan pred predavanjem.  Podatki za nakazilo: Zavod za psihoterapijo, izobraževanje in znanost Pamina Maribor, Kajuhova ulica 12, 2000 Maribor, TRR: SI56 0451 5000 3387 942, SKLIC: SI99, NAMEN: Kotizacija za Cikel ljubezen v partnerstvu: Ljubosumje, Ime Priimek udeleženca/-ev.

Veselimo se srečanja z vami!

PRIJAVITE SE

Želim prejemati koristne vsebine za osebnostni razvoj
Z oddano prijavo se strinjam, da Zavod za psihoterapijo, izobraževanje in znanost Pamina Maribor interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije Pamine, za interne analize in statistične obdelave. Od prejemanja obvestil Pamine se lahko kadarkoli odjavite na e-naslovu info@pamina.si.

×

Make an appointment and we’ll contact you.