Spočil se bom, ko bom na onem svetu.

Upam, da bom v naslednjem življenju srečen.

Grozno mi je pomisliti na to, da bom ostarel.

Za vsako ceno moram uspeti.

Vsi me morajo imeti radi.

Rad bi bil nekdo drug.

Želim si imeti popolno telo.

Kaj
Enodnevna spletna delavnica
Kje
Delavnica bo potekala v spletni aplikaciji ZOOM. Podrobnosti izvedbe vam bomo posredovali naknadno.
Kdaj
10. april 2021
Izvajalec
Delavnico bo izvajal Milenko Kovačević, izkušen psihoterapevt Psihoterapevtske ambulante Pamina, transakcijski analitik (EAP diploma), ki ima večletne izkušnje dela s skupinami, posamezniki, družinami, pari in strokovnimi timi.
Za koga
Delavnica je namenjena vsem, ki bi se radi bolj poglobili v ozadje doživljanja lastne minljivosti in minljivosti nasploh. Tudi strokovnim delavcem, ki bi radi poglobili svoje znanje o človeški ranljivosti.
Cena
Cena enodnevne delavnice znaša 60,00 evrov.
Vsebina
Na enodnevni delavnici bomo v varnem krogu manjše skupine govorili o tem, kako se ljudje soočamo in spopadamo z zavedanjem, da smo krhka, ranljiva, minljiva in smrtna bitja. Spoznavali bomo kompleksne psihične mehanizme, s katerimi dobršen del življenja »bežimo« od smrti, tako da si onemogočimo kvalitetno življenje tukaj in zdaj. Zakaj si mnogi ljudje grenijo lastno življenje ali življenje drugim tako da ustvarjajo moč, slavo, bogastvo in celo imperije? Kako to, da mnogi hrepenijo po onostranstvu in pri tem pozabijo biti v danem trenutku? Zakaj se mnogi mladi in lepi ljudje sebi zdijo grdi in stari ter zakaj mnogi stari hrepenijo po večni mladosti. Na ta in mnoga druga vprašanja bomo iskali odgovore na dvodnevni delavnici in spoznavali poti, na katerih lahko uzremo smisel v lastnem življenju ob zavedanju svoje končnosti.

Toplo vabljeni!

Veselimo se srečanja z vami!

PRIJAVITE SE

Želim prejemati koristne vsebine za osebnostni razvoj
Z oddano prijavo se strinjam, da Zavod za psihoterapijo, izobraževanje in znanost Pamina Maribor interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije Pamine, za interne analize in statistične obdelave. Od prejemanja obvestil Pamine se lahko kadarkoli odjavite na e-naslovu info@pamina.si.

×

Make an appointment and we’ll contact you.