Odveč sem!

Boljše, da me ni!

Ubijam se z delom.

Užitek je odveč.

Počival bom, ko bom umrl.

Kaj
Dvodnevna delavnica
Kje
Hotel Zarja, Frajhajm 34, 2208 Pohorje
Kdaj
10. in 11. oktober 2020
Izvajalec
Delavnico bo izvajal Milenko Kovačević, izkušen psihoterapevt Psihoterapevtske ambulante Pamina, transakcijski analitik (EAP diploma), ki ima večletne izkušnje dela s skupinami, posamezniki, družinami, pari in strokovnimi timi.
Za koga
Delavnica je namenjena vsem, ki doživljajo, da so v odnosu do sebe tiranski, uničevalni, prezahtevni ipd. Priporočamo jo tako strokovnim delavcem, ki bi radi razumeli pojav samosovraštva, kot tudi vsem ostalim, ki jih tema zanima iz osebnih razlogov.
Cena
Cena dvodnevne delavnice znaša 100 evrov. Polni penzion in dodatna nedeljska malica v Hotelu Zarja znaša 44 evrov.
Vsebina
Na tradicionalni dvodnevni delavnici bomo tokrat govorili o čustvu samosovraštva, ki je razlog za najhujše oblike psihološkega trpljenja. V okrilju manjše zaupne skupine se bomo podajali v bolj ali manj temačni svet ljudi, ki doživljajo, da ne smejo živeti. Poiskali bomo kompleksne psihične mehanizme, ki nastajajo v zgodnjem otroštvu, zaradi katerih človek sovraži samega sebe. Spoznavali bomo kako se ljudje na prefinjene načine branijo pred prekletstvom samosovraštva. Razložili bomo oblike težkih duševnih motenj, pri katerih je v jedru samosovraštvo (globoka depresija, psihoza ipd.). Skupaj bomo iskali možnosti izhoda iz primeža samosovraštva. Pomembno obvestilo: delavnica bo potekala po navodilih NIJZ. Toplo vabljeni!
PRIJAVITE SE

Želim prejemati koristne vsebine za osebnostni razvoj
Z oddano prijavo se strinjam, da Zavod za psihoterapijo, izobraževanje in znanost Pamina Maribor interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije Pamine, za interne analize in statistične obdelave. Od prejemanja obvestil Pamine se lahko kadarkoli odjavite na e-naslovu info@pamina.si.

×

Make an appointment and we’ll contact you.