"Sopotje duše, vode in barv je lahko čudovita izkušnja. "

Kaj
Cikel delavnic
Kje
Pamina Maribor, Kajuhova ul. 12, 2000 Maribor
Kdaj
En petek v mesecu od 16:00 ure do 19:30 ure. Prvo spoznavno srečanje bo 4.10.2019. Datume ostalih srečanj bomo določili naknadno. Srečevali se bomo do junija 2020.
Izvajalec
Delavnice bo vodil Milenko Kovačević, izkušeni psihoterapevt Pamine in akvarelist. Oglejte si njegov slikarski Youtube profil, kako nastajajo akvareli izpod njegovih rok.
Nekaj njegovih umetnin:
  
  
Za koga
Delavnice so namenjene vsem, ki bi radi poskusili se igrati s slikarsko tehniko akvarela kot začetnik ali izkušenejši. In vsem tistim, ki bi radi prebudili lastno kreativnost. Na delavnicah so sploh dobrodošli tisti, ki bi radi vzpostavili stik z lastnimi čustvi in majhnim otrokom v sebi.
Cena
Posamezno srečanje znaša 40 eur, ki se poravna sproti.
Vsebina
V jeseni 2019 pričenjamo s ciklom delavnic, na katerih bomo spoznavali svet akvarela in duševnosti. A kako lahko gre to dvoje skupaj? Če ste se večkrat v življenju spraševali kaj je duša, kaj so čustva ipd. je sedaj priložnost, da spoznate in pridete v stik z lastnimi globinami, s pomočjo slikanja. V ta namen organiziramo enodnevne delavnice na katerih bomo, v sproščenem vzdušju manjše skupine, spoznavali lastni duševni svet in ga izražali skozi čudoviti svet akvarela. Z osnovnimi koraki slikanja akvarelov bomo osvobajali ‘notranjega otroka’, ki bolj ali manj čaka v nas, kakor vonj ujet v cvetni čašici, ki hrepeni, da se cvetna čašica odpre in zaživi v vsej svoji lepoti.

Udeleženci s seboj prinesite osnovni material za slikanje:
  • set čopičev,
  • akvarel papir,
  • akvarel barve,
  • posodico za vodo
  • svinčnik
  • zaželjeno slikarsko stojalo

Toplo vabljeni!

PRIJAVITE SE

Želim prejemati koristne vsebine za osebnostni razvoj
Z oddano prijavo se strinjam, da Zavod za psihoterapijo, izobraževanje in znanost Pamina Maribor interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije Pamine, za interne analize in statistične obdelave. Od prejemanja obvestil Pamine se lahko kadarkoli odjavite na e-naslovu info@pamina.si.

×

Make an appointment and we’ll contact you.