"Blagor tistim, ki uspejo združevati ljubezen in spolnost."

Kaj
Dvodnevna delavnica
Kje
Hotel Zarja, Frajhajm 34, 2208 Pohorje
Kdaj
12.10. in 13.10. 2019
Izvajalec
Delavnico bosta vodila Milenko Kovačević in dr. Nuša Kovačević Tojnko, izkušena psihoterapevta Psihoterapevtske ambulante Pamina.
Za koga
Delavnica je namenjena vsem, ki bi radi pogledali v lastni svet predstav o spolnosti in tistim, ki trpite v partnerskem odnosu zaradi spolnosti ter vsem drugim, ki bi radi poglobili znanje s tega področja. Seveda so vabljeni na delavnico tudi strokovni delavci, ki se pri delu z ljudmi dotikajo teme spolnosti.
Cena
Kotizacija celotne delavnice znaša 100 eur in se poravna pred dogodkom. Račun prejmete ob potrditvi prijave. Polni penzion (bivanje, kosilo, večerja, zajtrk in malica drugi dan) znaša 44 eur in se poravna na recepciji hotela po delavnici.
Vsebina
Spolnost (seks) v odnosih ljubezni je pogosto razlog za konflikte, tiho trpljenje in resne krize v partnerskem odnosu. Različne predstave o spolnosti so pri parih, ki se sicer ljubijo, razlog za prekinitev odnosa. Ljudje si pogosto zaradi izkrivljenih predstav o spolnosti povzročimo, da neuspešno tavamo iz odnosa v odnos in si s tem zagrenimo partnersko življenje.

Udeleženci dvodnevne delavnice bodo imeli priložnost poglabljanja v lastni svet prepričanj o spolnosti v ljubezni. V okviru manjše skupine, največ 15 udeležencev, bomo skupaj iskali odgovore na lastne predstave o spolnosti, zaradi katerih smo v partnerskih odnosih nesrečni. Spregovorili bomo o najpogostejših mitih o spolnosti, s katerimi si grenimo odnose ljubezni.

Delavnica poteka v zaupnem vzdušju manjše skupine.

Toplo vabljeni!

PRIJAVITE SE

Želim prejemati koristne vsebine za osebnostni razvoj
Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da Zavod za psihoterapijo, izobraževanje in znanost Pamina Maribor interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije Pamine, za interne analize in statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani Pamine, odjava je možna na e-mail info@pamina.si.

×

Make an appointment and we’ll contact you.