Cikel predavanj "Ljubezen v partnerstvu" pripravlja predavatelj in psihoterapevt Milenko Kovačević, ki na srečanjih govori o različnih izzivih življenja in ljubezni v partnerskem odnosu. 
Kaj
Cikel predavanj: Ljubezen v partnerstvu
Kje
Predavanje bo hibridno. Lahko izbirate med spremljanjem na Zoomu ali v živo na Pamini v Mariboru.
Kdaj
29. 5. 2021 | 9.-12. ure
Izvajalec
Predavanje bo vodil Milenko Kovačević, izkušen psihoterapevt, transakcijski analitik (EAP diploma), ki ima večletne izkušnje dela s skupinami, posamezniki, družinami, pari in strokovnimi timi.
Za koga
Dobrodošli vsi, ki vam je spolnost v partnerskem odnosu pomembna in na tem področju odnosa trpijo. Predavanje je namenjeno tudi tistim, ki doživljate, da zaradi težav v spolnosti razmišljate o koncu partnerskega odnosa ali pa da ne zmorete stopiti v partnerski odnos. Na predavanju ste dobrodošli tudi strokovnjaki, ki delate v poklicih pomoči, sploh pa partnerski psihoterapevti.
Cena
Cena udeležbe na enem spletnem predavanju je:
  • 15,00 evrov za posameznika in
  • 20,00 evrov za par.
Število udeležencev je omejeno, zato priporočamo pravočasno prijavo po spodnjem spletnem obrazcu. Povezavo do spletne predavalnice boste prejeli na e-naslov najkasneje en dan pred predavanjem.  Podatki za nakazilo: Zavod za psihoterapijo, izobraževanje in znanost Pamina Maribor, Kajuhova ulica 12, 2000 Maribor, TRR: SI56 0451 5000 3387 942, SKLIC: SI99, NAMEN: Kotizacija za Cikel ljubezen v partnerstvu: Spolnost, Ime Priimek udeleženca/-ev.
Vsebina
Mnogi ljudje, ki stopijo v partnerski odnos, menijo, da je zadovoljiva spolnost nekaj samoumevnega. Pogosto so ti ljudje presenečeni, ko po zaljubljenosti spoznajo, da se zelo težko ujamejo s partnerjem v spolnosti. Redko se ljudje vprašajo, zakaj trpijo v spolnosti v partnerstvu. Zato bomo na predavanju spregovorili o mnogih zapletenih psihičnih mehanizmih, ki botrujejo nezadovoljstvu in trpljenju v partnerstvu zaradi spolnosti. Pogosto se partnerji trudijo in mučijo v prizadevanju, da bi partnerja “uklopili” v lastne predstave o spolnosti v partnerstvu. Rezultat so pogoste krize med partnerjema. Glavni namen predavanja je, da udeleženci pridobijo dovolj informacij o naših različnih predstavah o spolnosti in da dobijo osnovne smernice pri prizadevanju usklajevanja različnih predstav o spolnosti in partnerski ljubezni.

Veselimo se srečanja z vami!

PRIJAVITE SE

Želim prejemati koristne vsebine za osebnostni razvoj
Z oddano prijavo se strinjam, da Zavod za psihoterapijo, izobraževanje in znanost Pamina Maribor interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije Pamine, za interne analize in statistične obdelave. Od prejemanja obvestil Pamine se lahko kadarkoli odjavite na e-naslovu info@pamina.si.

×

Make an appointment and we’ll contact you.