Eva Kokol

trenerka čuječnosti

Eva Kokol

bak. psihoterapevtskih znanosti, specializantka psihoanalitične psihoterapije

"Ob potovanju k sebi – vaši izgubljeni avtentičnosti vam čuteče stojim ob strani. V vašem ritmu hodim korak po korak po vaši poti, kjer vam nudim varnost, razumevanje in spodbudo, da se spoprimete z vašimi strahovi in ovirami, ki jih življenje prinaša- vse do takrat ko ne najdete trdnosti v sebi."
  • ČUTEČA.
  • PREDANA.
  • ISKRENA.

PODROČJA DELA

Sem specializantka psihoanalitične psihoterapije ter diplomirala iz psihoterapevtskih znanosti. Zraven psihoterapevtskega dela se okvarjam tudi z čuječnostjo - strokovna znanja kognitivnega mentalnega treninga in meditacije tako že 5 let delim skozi tečaje čuječnosti, ki jih pripravljam za privatne skupine, strokovno osebje in različne zavode.

Svoja znanja nenehno razvijam z dodatnimi izpopolnjevanji iz naslednjih področij: psihotravmatologije (ispp), terapije z otroci in mladostniki (Verein Kinderhilfswerk -SFU), sočutnega poizvedovanja ( Compassionate Inquiry -Dr.Gabor Maté ) in številnimi drugimi.

Izvajam individualno psihoanalitično psihoterapijo z odraslimi in mladostniki, ki se srečujejo z problematiko lastne identitete, strahovi, težavami v partnerskem odnosu ter odvisnostmi ali nasplošno z posamezniki, ki želijo sebe bolj globlje spoznati in se osebnostno ter duhovno razvijati.

O MENI OSEBNO

Vedno so me zanimale globine človeške duše, in sicer kje se skriva tisto, kar človeka osvobodi ter naredi življenje polnejše in zadovoljnejše. Življenjske preizkušnje, ki so mi bile namenjene so me vodile k spoznanju, da vsa skrivnost leži v meni in da je najpomembnejša pot, ki jo lahko nastopim pot k sebi. V spoznanju tega me je življenje pripeljalo do študija psihoterapije. Skozi lasten proces terapije sem spoznala, da moja globina in čustvenost nista ovira temveč darilo – ki mi omogoča živeti bolj polno in čuječe.

V življenju rada poskušam nove stvari, sem radoveden človek - predvsem pa me navdihuje narava v kateri lahko ujamem koščke samote ter miru.

×

Make an appointment and we’ll contact you.